Telegram'a katıldı bildiriminin kimlere gittiğini öğrenebilir miyiz?

Sponsorlu Bağlantılar

Telegram daha önce rehberinize eklediğiniz kişiler dahil olmak üzere tüm kişileriniz arasında, birileri telegram kurduğunda "x kişi telegrama katıldı" şeklinde bildirim sunmakta ve konuşma balonu açmaktadır. Daha önce bu bildirimi bizim nasıl kapatacağımızı anlatmıştık. Bu bildirimi biz sadece kendimiz için kapatabiliriz. Yani bu ayarı yaptıktan sonra "x kişi telegrama katıldı" şeklinde mesaj almayız. Bu konuda ise "telegrama katıldı bildirimi kimlere gider" şeklinde tedirgin olan kullanıcıları kısaca bilgilendirelim. Bu bildirim, sizi daha önce rehberine eklemiş telegram kullanıcıları tarafından görüntülenir. Siz nasıl uzun zaman önce birilerini rehberinize ekleyip sildiğiniz hâlde "bilgiduragi telegrama katıldı" şeklinde bildirim görüyorsanız, birileri de sizi bu şekilde görebilir. Bu kişiler sizin de rehberinizde olan kişiler olabileceği gibi, artık rehberinizde olmayan kişiler de olabilir. 

Bende numarası kayıtlı değil ama onda kayıtlıysa yine de görür mü derseniz, eğer telegrama katıldı bildirimini kapatma ayarı yapmadıysa görecektir sizin telegrama katıldığınızı. Telegrama katıldı bildirimi gitmesin diyorsanız da bu şimdilik mümkün değildir.

Yukarıdaki bilgiler ışığında konuyu özetlersek, siz nasıl yıllar önce ekleyip sildiğiniz birini telegrama katıldı şeklinde görüyorsanız, başkaları da aynı şekilde sizi görebilecektir. Hatta telegrama katıldı bildirimi kapatmanıza rağmen hâlâ bununla ilgili mesaj alma ihtimaliniz var. Bu konuda Telegram'a görüş bildirmek ve yeni güncellemeler yapmasını sağlamak gerekmektedir. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica