Telegram'da arka plan, yazı boyutu ve renkleri değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

Telegramınızın renklerini tamamen değiştirebilir, sohbet baloncuğunun arka planına istediğiniz görseli yerleştirebilirsiniz. Ayrıca yazı tipi ve boyutuyla oynama yapabilirsiniz. Nasıl yapıldığına hep birlikte bakalım:

Öncelikle sol üst köşedeki üç çizgiye tıklıyor, sonrasında ayarlar diyoruz. Ayarlar açıldıktan sonra "sohbet ayarları" diyoruz.

"Mesaj metni boyutu" çizgisini sola kaydırdığımızda yazı boyutu küçülür, sağa kaydırdığımızda yazı büyütme işlemi gerçekleşmiş olur. 


"Sohbet Arka Planını Değiştir" diyerek Telegram'ın bize sunduğu arka planlardan birini seçebiliriz.


Seçtikten sonra "bulanık"  ya da "hareket seçeneklerinden uygun olanı seçip onaylayabiliriz. Eğer arka plan olarak cihazımızdan bir şey seçmek istiyorsak "galeriden seç" diyerek cihazımızda kayıtlı bir görseli arka plan seçebiliriz. Resim olmasını istemiyorsak bir renk ayarla diyerek işleme devam edebiliriz. Bir renk seçtikten sonra "renk, desen" seçeneklerinden birilerini seçip sade rengin dışına çıkabiliriz.



"Renk Teması" ile Klasik, gece, gündüz gibi seçeneklere sahip oluruz. Bu şekilde Telegramın rengini değiştiririz. Renk temasının hemen altındaki seçeneklerle Telegramınızın renkleriyle daha fazla oynayabilirsiniz. Alttaki renkleri sağa kaydırdığınızda çok renkli seçeneğe tıklayarak vurgu rengi, arka plan ve mesaj renklerini değiştirebilirsiniz. Sonunda "kaydet" demeyi unutmayın.



Telegram kalın, eğik yazma gibi konular için bu konuyu inceleyin.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica