Telegram'da çıkartmaları ekleme ve kullanma

Sponsorlu Bağlantılar

Telegram'da birbirinden renkli, hareketli çıkartmalar bulunmaktadır. Bunları sohbetlerinizde kullanarak eğlenceli anlar yakalayabilirsiniz. Halihazırda Telegramınızda yüklü paketler vardır. Bunlar dışında yine Telegram sistemine dahil olmuş ama henüz indirmediğiniz çok sayıda çıkartma vardır. Adım adım yeni çıkartma ekleme ve hazırda bulunan çıkartmaları nasıl kullanacağımıza bakalım.

Biriyle konuşurken "mesaj yazın" bölümünde aşağıdaki görselde gördüğünüz gibi gülen suratlı bir simge görürsünüz. 



Simgeye tıklayın ve sonraki aşamada yine aşağıdaki görselde gördüğünüz gibi + simgesine tıklayın. 

Çıkartmaları arayıp mevcut olanları bulacağımız yere geldik. Buradaki aramaları genellikle İngilizce olarak yapıyoruz. Yazmaya başladığınız sözcükle ilgili stickerlar varsa görüntülenecektir. Biz örnek olarak Rus..yazmaya başladığımız anda, sözcüğü daha bitirmeden seçenekleri görüntüledik. Her paketin bir ismi vardır.


Deneme olarak bir çıkartma grubunu seçtik. Sizler de size uygun olanları aratıp sonrasında çıkan çıkartmaların karşısında yer alan "ekle" ile sticker indirmiş olacaksınız. Bu çıkartmaları sohbetlerde kullanmak için "mesaj yazın" bölümü yanında yer alan simgeye tıklamanız gerekir. 


Tıklama sonrası Telegram uygulamanızda daha önceden yüklü ve son yüklediğiniz çıkartmalar görüntülenecektir. Bunlara tıklayarak özel ve grup sohbetlerinde kullanabilirsiniz. Özel bir sticker hazırlayıp eklemek istiyorsanız telegram özel sticker yapma konusuna bakabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica