Telegram'da klasörler menüsü nasıl kullanılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Telegram'da çok fazla menü ve ayar bulunmaktadır. Bunlardan biri de "klasörler" menüsüdür. Nedir bu klasörler menüsü, ne işe yarar tam olarak? 

Bu menü ana ekrandayken sağa kaydırma işlemi yapılıp ayarlara gidildiğinde, ayarlar başlığı altında görüntülenmektedir. Tıklandığında "yeni klasör oluştur" seçeneğiyle karşılıyor bizleri. Hemen bir klasör oluştur diyerek neler olacağına bakıyoruz. Önce bir klasör adı yazıyoruz. Mesela iş diyelim. 



Sohbetleri ekle bölümünde iş için görüştüğümüz kişileri ve iş ile ilgili grubu seçip onaylayalım. Ardından "kaydet" diyerek işlemi bitirelim. Şimdi sohbet balonlarımızı gördüğümüz ana ekrana gelelim. Görüldüğü üzere tüm sohbetler yanınaisimli bir sekme eklendi. 

                                      

Bu sekmeye tıkladığımızda, iş arkadaşlarımızı ve iş gruplarımızı görebileceğiz. Bu şekilde birden fazla klasör oluşturabilir ve sohbetlerinizi gruplara bölebilirsiniz. 

Klasörden bir özel sohbet ya da grup silmek için sekmeye tıkladıktan sonra çıkarmak istediğiniz sohbet balonuna basılı tutup üç nokta simgesine tıklayıp "klasörden kaldır" diyebilirsiniz.

Klasör silmek içinse klasör eklediğiniz menüye gidin ve silmek istediğiniz klasörün yanında üç nokta simgesine tıklayarak ya da klasöre dokunup "klasörü sil" seçeneğiyle silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ya da sekmeye basılıp tutup "sil" diyerek klasörü kaldırabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica