Telegram'da okundu bilgisi kapatmak mümkün mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Telegram'da okundu bilgisini kapatmak güncel versiyonda şimdilik yoktur. Bilindiği gibi tek tik mesajın sizden çıktığı, çift tik ise görüldüğü anlamına gelir. Bazı kullanıcılar, kendilerine gelen mesajları okuduklarının x kişileri tarafından bilinmesini istemezler. Bu yüzden Whatsapp'ta mevcut olan okundu bilgisini kapatmayı Telegram'da da yapmak isterler. Konu başında da bahsettiğimiz gibi bu ayarı kapatmak yoktur. Tabii eğer gelen mesajlara telefonunuzun ön izlemesinden bakarsanız, karşı tarafa okundu bilgisi gitmez. Bu da okundu bilgisini kapatma yerine geçmeyecek elbette. 

Sohbet baloncuğunu açtığınız anda karşı taraf mesajın okunduğunu çift tik ile anlar. Eğer mesajı okumak çok önemli değilse, gizlenmeyi deneyebilirsiniz. Çevrimiçi ve son görülme ayarını kapattığınızda, online olsanız bile, karşı tarafın sohbet balonunu açmadığınız sürece mesajının akıbetini bilemeyecek, sizin çevrimiçi olup olmadığınızı bilemeyecektir. Mesajı açmadığınız sürece tek tik olacaktır. Okundu bilgisi kapatma yerine geçmese de, mesajın size ulaşıp ulaşmadığı ya da görülüp görülmediği bilinmeyecek bu yöntemle. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica