WhatsApp'ta numarayı rehbere eklemeden mesaj atma

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp'ta bilindiği üzere rehberimizdeki kişilere mesaj atabiliyor, arıyor ve görüntülü sohbet yapabiliyoruz. Fakat bazen iş icabı birileriyle konuşmamız gerekebiliyor. Bu kişileri eklemeden bir şeyler yazmak istediğimizde illa kişiyi eklememiz mi gerekiyor? Tabii ki hayır. Bir kişiyi eklemeden de Whatsapp'ta mesaj atmak mümkün. Tıkla sohbet et ismi verilen bu hizmet için internet tarayıcısına aşağıdaki örneklerden birini yazmanız gerekir. 

api.whatsapp.com/send?phone=+90538*******

https://wa.me/+90538*******

Yukarıdaki örneklerden istediğinizi kullanabilirsiniz. İnternet tarayıcısına, örneğin google chrome'a gidin ve site yazılan bölüme yukarıdaki linklerden birini girin. 538'li bölümü değiştirip, numara eklemeden mesaj atmak istediğiniz kişinin numarasını yazın ve enter deyin.


Eğer mesaj atacağınız kişi Türkiye numarası kullanmıyorsa, +90 yerine o kişinin ülke kodunu yazmanız gerekir. 



Tarayıcıda enterladıktan sonra "..." ile sohbet edin şeklinde bir uyarı belirecek. Numara doğru ise "sohbete başla" deyin. Bu yöntemle numara eklemeden, listede olmayan kişiye mesaj atabilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica