Youtube videosunu mp3'e çevirip indirmek nasıl olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Youtube videolarını çeşitli sitelerden mp3'e çevirtip bu format ile indirebilirsiniz. Bu sitelerden çok sayıda bulunmakla birlikte, biz şimdilik reklama ve yalancı linklere boğmayan siteleri paylaşacağız. Sizlerin de yorum ve katkılarıyla listeyi sürekli güncelleyecek ve zahmetsizce videoları mp3'e çeviren siteleri birlikte keşfedeceğiz. 


1-)https://yt1s.com/youtube-to-mp3/tr

Daha önce video indirme sitesi olarak da tanıtımını yaptığımız bu sitede öncelikle yapacağınız işlem youtube to mp3 bölümünde olup olmadığınızı kontrol etmek, sonrasında kopyaladığınız youtube videosu linkini aşağıda yer alan url bölümüne yapıştırmak, ardından dönüştür mp3 butonuna tıklamak olacaktır.





İşlem bu kadar basit. Youtube videosu mp3'e çevrildi ve indirmeye hazır. 



İndir dediğinizde mp3 inmeye başlayacaktır.

2-) https://www.mp3juices.cc/

Bu site ile de youtube videolarını mp3 müzik dosyasına rahatlıkla çevirebilir ve indirebilirsiniz. Yapacağınız şey ilgili siteye girmek ve kopyaladığınız youtube videosu linkini işaretlediğimiz yere yapıştırıp enter tuşuna basmak.





Hemen aşağıda indirme ve paylaşma seçenekleri görüntülenecek. Bunlardan Download seçtiğinizde, youtube videosu mp3 formatında cihazınıza inecektir.

Şimdilik tanıtacağımız siteler bunlarla sınırlıdır. İşe yarayan, pratik şekilde çalışan siteler bizim sevdiğimiz sitelerdir. Onlarca işe yaramayan ve reklamdan geçilmeyen sitelerdense, işe yarar birkaç site her zaman daha iyidir. 

 İndireceğiniz mp3'lerin telif haklarına dikkat ediniz.  

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica