Youtube video nasıl indirilir? İndirme siteleri

Sponsorlu Bağlantılar

Youtube'da ilginizi çeken videoları indirebilir ya da mp3'e çevirebilirsiniz. Aşağıda youtube video indirme siteleri tanıtılacaktır. Öncelikle belirtelim ki Youtube premium üyeliği olanlar yani aylık ücret ödeyenler, hiçbir programa ihtiyaç duymadan Youtube'dan video indirebilirler. Bunun dışında ücretsiz youtube videosu indirmek isteyenler için çeşitli yöntemler aşağıda anlatılacaktır. Bunlar Nisan 2021 itibarıyla çalışan siteler ve uygulamalardır. Hangi Youtube videosunu indirmek istiyorsanız o videoyu açın ve üstte url kısmının hepsini seçin ve kopyala deyin. Uygulama ile youtube kullananlar, "paylaş" butonuna tıklayarak bağlantıyı kopyala diyebilirler. 

                          

Bu sayede indireceğimiz videonun linkini kopyalamış olduk. Şimdi bu videoyu hangi sitelerden indirebiliyoruz bakalım.  

1-) https://tr.savefrom.net/1-how-to-download-youtube-video.html

Bu siteye girdiğinizde, Bir video indirmek için sadece bağlantıyı girin! yazan bölüme az önce kopyaladığınız videonun linkini yapıştırıp enter tuşuna basın. Videonun resmi çıkacak ve ok ile gösterilen seçenekler belirecek. Buradan indirilir ile işaretlediğimiz "indir" butonuna tıklayıp videoyu indirebilirsiniz. Diğer okun gösterdiği yerde ise varsa videonun diğer formatları ve boyutlarından size uygun olanı seçer, o şekilde indirirsiniz.


2-) https://yt1s.com/tr1

Yukarıdaki bağlantıya girdiğinizde youtube indirici başlığın altında, daha önce kopyaladığımız videonun linkini yapıştırıyor ve dönüştür diyoruz. 



Turuncu dikdörtgen alanda gösterdiğimiz bölümde video indirme seçeneklerinden size uygun olanı seçtikten sonra Get Link diyerek işlenmesini sağlayabilirsiniz.




Sonraki ekranda videoyu çevirdiğiniz format hazır olacak ve "indir" butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

Youtube'dan video indirme siteleri bunlarla sınırlı değildir, çok sayıda site mevcuttur. Biz şimdilik reklamı abartmayan ve düzgün çalışan az ama öz siteleri tanıtmayı uygun gördük. Tıklanan bağlantıların sürekli yer değiştirdiği, oradan oraya savuran siteleri beğenmiyoruz. Buradaki liste koşullara göre güncellenecektir.


Yukarıdaki sitelerde güncel testler yapılmış ve video indirme işlemleri başarıyla tamamlanmıştır. Sitelerin içeriğinin değişmesi gibi hususlarda dikkatli olmanız, indirdiğiniz dosyalara dikkat etmeniz gerekmektedir. Videolar indiğinde gerçekten video mu yoksa bir uygulama mı indiriyorsunuz test etmelisiniz. Örneğin masaüstü chrome tarayıcısı ile video indirdiğimizde sol alt kısımda .mp4 seçeneğini görüyoruz, demek ki doğru yoldayız. Video indikten sonra da formatı ve inen dosyayı yoklayıp ondan sonra açınız. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica