Bilgisayarda Instagram videolarının sesini açma ve kapatma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Instagram'a pc'den girenler bazı sınırlamalarla karşı karşıya kalıyorlar. Bu sınırlamalardan biri de Instagram videolarının ses sorunudur. Örneğin PC'den Chrome üzerinden Instagram'a girerken bir videoyu açtığımızda ya da bize video linki geldiğinde çoğunlukla sesini açamıyoruz.



Instagram Ses açma simgesine dokunduğumuzda video yukarı doğru kayıyor ve ses simgesine bir türlü basamaz oluyoruz. Bunun küçük bir çözümü olsa da kalıcı çözüm şimdilik yok gibi görünüyor. Böyle bir videonun sesini açmak için sayfadayken tarayıcı boyutunu küçültün. 


Klavyenin CTRL tuşuna basılı tutup mouse'un orta tuşunu yani tekerleğini geri yaptığınızda her kademede chrome küçülür, bu küçülme işlemine uzaklaştırma denir. (CTRL tuşuna basılı tutarken mouse tekerleğini ileri yaparsak bu durumda chrome ekranı büyür, buna da yakınlaştırma denmektedir.) 

Biz yaptığımız testte bu sorunu böyle çözebildik, yani ekranı küçülterek-uzaklaştırarak Instagram'da videosu sesi açma sorunu yaşanan sayfadayken CTRL'ye basılı tutup mouse tekerleğini birkaç kademe geri çevirdik ve chrome ekranı küçülünce (uzaklaşınca) video sesini açabildik. Aynı yerdeyken video sesine dokunduğumuzda ise sesi kapayabildik. Bu konuda sorun yasayanlar böyle bir çözüme başvurabilirler. Ekran yakınlaştırma hakkında daha fazla bilgi edinmek için chrome ekran yakınlaştırma konusuna ayrıca bakabilirsiniz. 

Bilgisayardan girdiğinizde görünümü mobil görünüme çevirerek de Instagram'da çeşitli işlemler yapabilirsiniz. Konuyla ilgili: Pc Instagram'ı mobil gibi kullanma

Sponsorlu Bağlantılar

2 yorum:

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica