Bu gruba mesaj gönderemezsiniz çünkü artık bir katılımcı değilsiniz ne anlama gelir?

Sponsorlu Bağlantılar

Bir WhatsApp grubundan ayrıldığınızda, siz çıktıktan sonra yazılanları göremezsiniz ve gruba yazamazsınız. Dolayısıyla Bu gruba mesaj gönderemezsiniz çünkü artık bir katılımcı değilsiniz yazacaktır. Çıktığınız gruba yeniden girmeniz için grubun davet bağlantısına ulaşmanız gerekir. Davet bağlantısı yoksa ya da geçersizse yöneticilerin sizi yeniden eklemesini beklemelisiniz. Bu yüzden grup yönetici ile iletişime geçebilir ve sizi yeniden gruba eklemesini söyleyebilirsiniz.



Yönetici sizi gruptan çıkardığında da bu uyarıyı görürsünüz.




Yönetici sizi gruptan çıkardıktan sonra geçmiş mesajlardan başka bir şey göremezsiniz ve gruba katılıp bir şey yazamazsınız. En son "x sizi çıkardı" şeklinde görürsünüz.  Dolayısıyla yöneticinin sizi gruba yeniden eklemesi gerekir. Ayrıca yönetici sizi çıkardıktan sonra grubu silmiş de olabilir. Grup yöneticisi grubu silmeden önce herkesi çıkarmak zorundadır. Dolayısıyla sizi gruptan çıkardığı kesindir ama grubu silip silmediğini sadece diğer grup üyeleri bilebilir. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica