WhatsApp grubu kapatma - silme nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Bir WhatsApp grubunu tamamen silmek - kapatmak yöneticinin elindedir. Dolayısıyla yönetici olmayanlar gruptan çıktıklarında ve sil dediklerinde kendi sohbet ekranını silmiş olurlar sadece. Yöneticinin grubu tamamen silmesi içinse 2021 yılı itibarıyla herkesi tek tek gruptan çıkarması gerekir. Aslında bu özelliğin eninde sonunda değişeceğini düşünüyoruz. Yöneticinin tek bir komutla "grubu kalıcı olarak sil" diyebilmesi gerekir. Muhtemelen böyle bir güncelleme eninde sonunda gelecektir, çünkü böyle sık kullanılan bir uygulamanın bu işlemi manuel yaptırması biraz garip kaçmaktadır.

Grubu tamamen kapatmak için grubun adının yazılı olduğu bölüme dokunun ve aşağı doğru inin. Grubun üyelerini göreceksiniz. Bunlardan hangilerini önce gruptan çıkarmak istiyorsanız basılı tutup "... kişisini çıkar" deyin. 


Bu işlemleri sırasıyla yapın ve grupta hiç üye kalmayana kadar bunu sürdürün. Ne yazık ki bu işlem manuel yapılmaktadır. En son kendinizi de gruptan çıkardığınızda artık WhatsApp grubu silinmiş olacaktır. 

Yukarıda da belirttiğimiz gibi WhatsApp gruptan çıkmadan silme işlemi yapılmamaktadır. Eğer grupta üye kalmaya devam ederken gruptan ayrılırsanız grup varlığını sürdürür ve içlerinden biri yönetici olur. Şimdilik yöneticinin grubu silmesinin tek yolu herkesi tek tek çıkarması şeklindedir. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica