Facebook Anılar - Tarihte bugün nerede, nasıl açılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook zaman zaman bizlere tarihte bugün seçenekleri sunup geçmiş yıllarda aynı güne denk gelen paylaşımlarımızı gösterir. Bu sayede geçmişte etkileşim almış gönderilerimize göz gezdirip bir nevi anılarımızı yad ederiz. Facebook bunu bize gösterir göstermesine de biz buraya daha sonra nasıl erişeceğiz? Oldukça kolay bir menüdür bu. Eğer www.facebook.com üzerinden giriş yapıyorsanız Facebook logosuna tıkladığınızda çeşitli seçenekler belirecektir. Bu seçeneklerden "anılar" tam olarak aradığınız şeydir. Anılar'a tıklayıp tarihte bugün neler paylaşmışsınız görebileceksiniz. 




Android uygulamaya sahip olanlar sağ üstte üç çizgili menüye dokunup "anılar" seçeneğini görebilirler. 


Tarihte bugün ya da diğer adıyla anılar size o gün yapmış olduğunuz paylaşımları gösterir. Bugün günlerden 20 Ağustos ise 20 Ağustos 2020, 2019, 2018... şeklinde paylaşımlarınızı görürsünüz. Bazen ertesi günün gösterildiği de olur. Şayet sizler tarihte bugün yerine geçmiş tüm paylaşımlarınızı görmek ya da belirli tarihteki gönderilerinize erişmek istiyorsanız facebook eski tarihli gönderileri bulma konusunu inceleyebilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica