Facebook geçmiş tarihli gönderiler nasıl bulunur?

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook eski gönderileri nasıl bulunur?

Bilindiği üzere Facebook profilinize girdiğinizde son paylaşımdan geriye doğru adım adım gidebiliyorsunuz. Fakat geçmişte kalan eski bir gönderiye ulaşmak zor olacaktır. Ne yapabilirsiniz? Bu durumda Facebook hareketler dökümünü kullanabilir ya da aramayı kullanabilirsiniz. Öncelikle geçmiş tarihli gönderileri görmeye yarayan hareketler dökümü nasıl kullanılır bakalım. Facebook profilinize gidin ve profili düzenle yanında bulunan üç nokta simgesine dokunup "hareketler dökümü" deyin. 


Hareketler dökümü bölümü açılacaktır. Hareketler bölümünde Facebook aramalarınız, beğenmeleriniz, gönderileriniz her şey görünür. Kısacası Facebook'taki tüm aktiviteleriniz burada görünür. 


    


Tarih bölümünde gitmek istediğiniz tarihi seçin. "Hareket Türleri" bölümünde ise seçtiğiniz tarihte görmek istediğiniz gönderi türünü belirleyin. Örneğin beğenilerinizi mi, fotoğraflarınızı mı, paylaşımlarınızı mı görmek istiyorsunuz? Bunun seçimini yapıp ilerleyebilir ve bu bilgilere erişebilirsiniz.

Android kullanıcılarında bu bölüm şöyle görünmektedir:


Hareket geçmişini gör diyoruz. Sonraki ekranda filtreler diyor ve kategori ile tarih seçiyoruz.


Kategoriden kasıt neler görmek istediğinizdir. Geçmiş gönderilerinizi görmek istiyorsanız "gönderilerin" seçmeniz yeterlidir. 



Tarihte ise bir tarih aralığı belirleyin. Hangi zaman arasındaki gönderilerinizi görüntülemek istiyorsanız tarih belirleyin ve bitti deyin. 



Belki de bu menüye geldikten sonra sadece gönderilerinize değil yorumlarınıza, beğenilerinize de bakacaksınız. Hareketler dökümü menüsünde daha fazlasını bulmanız mümkün.

Aramayla geçmiş gönderiler nasıl bulunur?

Facebook arama aracını kullanarak Facebook'ta kişi, gönderi gibi şeyler arayabilirsiniz. Ayrıca size ait eski bir gönderide geçen ifadeyi hatırlıyorsanız arama bölümüne ilgili sözcüğü yazın. Arama türü olarak "gönderiler"  deyin, gönderileri paylaşan yazısına dokunup sen'i işaretleyin. 

Ardından aramanızı yapın. Bu sayede geçmiş gönderilerinizde yazdığınız sözcükle ilişkili tüm gönderiler sıralanacaktır. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica