Instagram çevrimiçi ve son görülme kapatma nasıl olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Birçok uygulamada olduğu gibi Instagram'da da çevrimiçi ve son görülmeler bazı tartışmalara sebep olabiliyor. Bu yüzden kullanıcılar online olduğum görünmesin diyerekten uygulamanın izin verdiği ayarları yapmaktalar. Instagram'da da bunu değiştirmenin yolu çevrimiçi kapatma ve son görülme kapatma ayarından geçer. Hem çevrimiçi hem de son aktiflik durumunuzu saklamanıza yarayan bu ayara nasıl erişildiğine bakalım. Anlatıma önce uygulamadan başlayalım. Uygulamadan giriyorsanız sağ alt köşede profil simgesine dokunun. 


Ardından gizlilik deyin. 

Sonrasında hareket durumu menüsüne dokunun. 


Hareket durumunu göster karşısındaki işareti sola kaydırın, yani aktifliği iptal edin. 



Böylelikle Instagram'da dolaştığınızda çevrimiçi görünmezsiniz. Ayrıca son görülmeniz de kapanmış olur. Kullanıcılar online olduğunuzu görmezler ama gönderilere yorum yapar, kişi takip eder, beğenmeye devam ederseniz bu hareketlerinizi görebilirler. 

PC Instagram çevrimiçi ve son görülme kapatma nasıl olur?

Bilgisayarda tarayıcıdan instagram.com üzerinden giriş yapanlar online kapatmayı şöyle yapabilirler: Sağ üst köşede profil simgesine dokunup ayarlar deyin. 


Soldaki menülerden "gizlilik ve güvenlik" deyin. 




Hareket durumunu göster tikini kaldırın. Bu sayede bilgisayardan instagram çevrimiçi kapatma ve son görülme kapatma işlemi tamamlanmış olur. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica