Telefondan Web WhatsApp'a nasıl girilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Birçok kullanıcı telefondan web whatsappa girdiğinde qr kodu çıkmıyor demekte ve çözüm aramaktadırlar. Çünkü telefondan ve tabletten Web WhatsApp'a girildiğinde mobil görünüm karşılıyor bizleri ve karekod görünmüyor. Çoğu telefonda ve tablette bunun çözümü var aslında. Anlatımımız tabletler için de geçerlidir. Aşağıdaki görselde gördüğünüz gibi mobil görünümü "masaüstü sitesi"ne çevirme ayarı çoğu telefonda - tarayıcıda mevcuttur. https://web.whatsapp.com/ sitesine girin. 


Masaüstü sitesi seçtiğinizde tüm siteleri bilgisayardaki gibi görürsünüz. Dolayısıyla Web WhatsApp da pc görünümüne kavuşacak ve karekod görünür olacaktır. 


Karekod göründükten sonra bağlayacağınız telefonun WhatsApp'ını açın ve web whatsapp menüsüne girin. Bu menüye ayarlara girilen bölümü bağlı cihazlar/cihaz bağla şeklinde ulaşılmaktadır. Cihaz bağla dedikten sonra kamera açılacaktır. Kamerayı az önce masaüstü görünüme kavuşturduğunuz telefonunuzun web whatsapp sitesindeki karekoduna tutun. Web WhatsApp'a erişim sağlanacaktır. Bu sayede telefondan web whatsapp kullanabileceksiniz. Karekodun altında "oturumu açık tut" seçeneği işaretliyse eğer kapatmadığınız sürece web whatsapp aktif kalacaktır. Her iki telefondan da web whatsapp oturumunu kapatmak mümkündür. 

Web Whatsapp'tan hesabına girilen kişi bunu anlar mı?

Yukarıdaki yöntem çeşitli sebeplerden başka telefonundan web whatsapp kullanmak isteyenler içindir. Bir başkasını takip etme tavsiyesi kesinlikle değildir. Böyle bir şeye kalkıştığınızda karşı tarafın bunu telefonun üst bölümünde bulunan bildirim çubuğunda göreceğini unutmayın. Ayrıca bağlı cihazlar menüsüne girdiğinde bir cihazın bağlı olduğunu görebilir. Dolayısıyla karşı taraf bunu anlar mı sorusunun cevabı evettir.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica