WhatsApp çoklu cihaz beta programı nedir, nasıl kurulur?

Sponsorlu Bağlantılar

Whatsapp'ta  web whatsapp yani cihaz bağla bölümüne girenler şu sıralar "çoklu cihaz beta programı" yazısıyla karşılaşmaktalar. Nedir bu çoklu cihaz beta programı, katılmamız gerekir mi? 


Bildiğiniz gibi Web WhatsApp kullanırken telefonunuzun aktif internet bağlantısı olmak zorundadır. Telefonunuzun interneti olmadığı sürece Web WhatsApp da kullanamıyorsunuz. Çoklu cihaz beta programında ise bu geçerli değil. Çoktu cihaz beta programına dokunup açıklamaları okuyalım. 



Açıklamadan da anlaşılacağı üzere çoklu cihaz beta programına katılmanız durumunda Web WhatsApp'a bir kere bağlandıktan sonra telefonunuzun interneti aktif olmasa da Web WhatsApp kullanabileceksiniz. Ayrıca 4 ayrı cihazda Web WhatsApp kullanmaya da imkân veriyor bu program. Öyleyse telefonumuzla bir kez Web WhatsApp'a bağlanıp hattımızı kapatabilir miyiz? Oturumumuz sürekli açık kalacak mı? Hayır, 14 gün boyunca telefonu hiç kullanmazsanız eğer web whatsapp bağlantısı otomatik olarak kesilir. Bu programın beta olmasının sebebi şimdilik test ediliyor oluşundandır. Eğer başarısız olursa bir süre sonra bu yazı da çıkmayacak bu program durdurulacaktır. 

Katılım zorunlu mu?

Hayır, şimdilik katılmak zorunda değilsiniz. Fakat uygulama testlerden geçer, geri dönüşler iyi olursa WhatsApp güncellemeleriyle birlikte kalıcı olarak uygulamaya eklenir. Eğer nasıl olduğunu görmek istiyorsanız beta programına katıl diyebilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica