Sayfalar

WhatsApp grup fotoğrafı (grup simgesi) değiştirme ve kaldırma

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp gruplarında grubun anlam önemini belirten bir grup fotoğrafı belirlemek önemlidir. Buna grup simgesi denmektedir Nasıl ki bizlerin bir profil fotoğrafı oluyor grubun da bir fotoğrafı olabilir. Bunu yapmak oldukça basittir. Web whatsapp ve android için grup profil fotoğrafı değiştirmek şöyledir:

Grubun daha önce bir grup simgesi varsa o simgeye dokunulur. 




Burada yeni fotoğraf yükle ya da fotoğrafı kaldır gibi seçenekler bulunur. Eğer gruba ait hiçbir simge bulunmasın bomboş kalsın diyorsanız "fotoğrafı kaldır" diyebilirsiniz.

Mobil kullanıcılar buraya şu şekilde ulaşabilir:

Grup adının yazılı olduğu bölüme dokunun. Ardından yine grup adının olduğu bölümdeki boşluğa dokunun. 




Grup simgesi ne olsun? Galeriden bir fotoğraf mı yoksa o an kamerayla çekilecek bir fotoğraf mı? Buna karar vermek için seçiminizi yapın. Bu sayede daha önce hiç profil fotoğrafı yüklenmemiş grubunuzun artık bir simgesi olacaktır. 

Eğer grubun bir simgesi zaten varsa yine yukarıdaki işlemleri aynı şekilde yaparsınız.



Bu sefer grubun simgesi olduğu için grubun simgesine dokunuruz. Grup simgesinin yanındaki kalem işaretine dokunduğumuzda ise gruba yeni bir simge belirleyebiliyoruz. Grubun simgesi varken yeni bir simge yüklediğinizde eskisi otomatik olarak silinir. Ama burası tamamen boş kalsın istiyorsanız yani "grup profil fotoğrafı silmek" istiyorsanız bu durumda yine yukarıdaki kalem işaretine dokunduğunuzda çıkacak seçeneklerden "simgeyi kaldır" diyerek grup simgesini kaldırabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica