WhatsApp grup mesajlarını kimlerin gördüğünü öğrenmek

Sponsorlu Bağlantılar

Whatsapp grup mesajını kimlerin okuduğu nasıl anlaşılır?

WhatsApp'ta birine mesaj gönderdiğinizde karşı taraf okundu özelliğini kapatmamışsa eğer onun mesajınızı okuyup okumadığını öğrenebiliyorsunuz. Peki gruplarda onlarca kişi var, kim mesajımızı okudu kim okumadı nasıl bileceğiz? Bunun da bir yolu var.

WhatsApp'ta bir gruba mesaj attınız ve mesajın okunup okunmadığını öğrenmek istiyorsanız o mesajın üzerine basılı tutun.



Mesaja basılı tutunca yukarıda bazı seçenekler belirecektir. Bu seçeneklerden ortasında i harfi olan ⓘ simgesine dokunuyoruz. Mesaj bilgisi şeklinde bir seçenek çıkacaktır. 




Burada mesajımız görünecektir. Okuyan bölümünde ise mesajlarımızın okuyan kişileri görebileceğiz. Hangi saatte kim okumuş bu şekilde görülebilir. Dolayısıyla kalabalık gruplarda "nasıl olsa mesajı okuyup okumadığımı anlamaz" diye düşünmeyin. Bu şekilde mesajı gönderen kişi mesaja kimlerin baktığını görebiliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica