WhatsApp grup kurma ve isim verme

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp'ta grup kurabilir ve kişilerinizi ekleyebilirsiniz. Kişilerinize izin verdiğiniz sürece onlar da gruba kişi ekleyebilecektir. Hemen nasıl yapıldığına bakalım. Android için whatsapp grup kurma şu şekildedir:

Sağ üst köşeden üç noktaya dokunur ardından seçeneklerden yeni grup deriz.



Yeni katılımcı ekle şeklinde bir ekran çıkar karşımıza. Buradan gruba ekleyeceğimiz kişileri tek tek seçtikten sonra sağ altta bulunan sağı gösteren ok simgesine dokunuruz. 



Sonraki ekranda gruba ekleyeceğimiz kişiler yukarıda gösterilir. Bunlardan eklemekten vazgeçeceklerimizi çarpı simgesiyle gruba henüz eklememişken kaldırabiliriz. Böylelikle o kişilere bildirim de gitmez. Gruba eklenecek kişiler konusunda sorun yoksa eğer yine sağ altta yer alan ok simgesine dokunuruz. 



Gruba ekleyeceğimiz kişileri "katılımcılar" bölümünden görebiliriz. Bu ekranda grup adını belirliyoruz. Daha sonra istersek buradaki bilgileri değiştirebilir, gruba birilerini ekleyebilir ya da çıkarabiliriz. Bu ekranda grubumuza bir isim verdikten sonra onay simgesine dokunuyoruz. 




Böylelikle WhatsApp'ta grup kurmuş oluruz.

Whatsapp Web'te grup kurma nasıl olur? 

WhatsApp Web'te grup kurmak telefondan kurmaktan farksızdır. Aynı menüleri Web Whatsapp'ta yapabilirsiniz. Daha önce hiç kullanmadıysanız Web WhatsApp konusunu inceleyebilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica