WhatsApp sessize alma nedir, nasıl çalışır?

Sponsorlu Bağlantılar

Kişiye özel sessize alma ve grupları sessize alma

WhatsApp'ta kişileri ve grupları sessize alabilirsiniz. Bu sayede kişilerden ve gruplardan mesaj almaya devam edersiniz fakat bildirim almazsınız. Nasıl yapıldığına bakalım. Sessiz almak istediğiniz kişi ya da grubu bulun ve basılı tutun. Yukarıda çıkan seçeneklerden sessizlik simgesine dokunun. 


Seçtiğiniz kişi/grup bildirimlerini ne kadarlığına sessize almak istediğinizi seçin, biz "her zaman" işaretleyip tamam dedik. 



Böylelikle bu kişi ya da gruptan gelen mesajlar sürecek ama bildirim almayacağız. Bu kişilerden gelen mesajlara engel değildir.

Sessize alma nasıl geri alınır? Sessize alma iptal etme


Sessize aldığınız sohbete basılı tutun ve yukarıda açılan seçeneklerden ses simgesine dokunun. Böylelikle sessize alma iptal olmuş olur.

Birini ya da grubu sessize alınca ne olur? Whatsapp'ta sessize alma ne işe yarar?

Yukarıda belirtmiş olduğumuz gibi sessize alınca mesaj bildirimi görmezsiniz. Fakat mesaj almaya devam edersiniz. 

Whatsapp'ta sessize alındığımı nasıl anlarım?

Bunu anlamanın teknik bir yolu şimdilik yoktur. Sadece tahmin yürütebilirsiniz.

Karşıdaki sessize aldığımı anlar mı?

Hayır. Sessize aldığınıza dair bir bildirim ya da mesaj gitmez. Dolayısıyla gruplardaki kişiler ya da özel kişiler sessize aldığınızı bilmezler.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica