Mhrs ve E-nabız geçmiş hastane randevularına nasıl bakılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Hastaneye en son ne zaman gittiğinizi öğrenmek için mhrs ve e nabız sisteminde randevu geçmişi menüsünü kullanabilirsiniz. Bu sayede takiplerinizi daha sağlıklı yapabilirsiniz. 

MHRS hastane geçmiş randevuları görme

MHRS hastane geçmişini görmek için öncelikle mhrs sistemine girin. Hesap bilgileri yanında bulunan randevu bilgilerine tıklayın ve açılan randevu geçmişi menüsüne tıklayın. 



Randevu geçmişi listesinde ise geçmiş randevularım'a tıklayın. 




Bu şekilde geçmiş randevularınıza ilişkin bilgileri görüntüleyebilirsiniz. 

E-nabız hastane geçmiş randevuları sorgulama

E-nabız ile hastane randevu geçmişine de aynı şekilde ulaşılabilir, öncelikle e-nabız'da randevu bölümünü bulmak gerekir. E-nabız sistemine şifremizle giriş yapıyoruz ve randevu simgesini bulup tıklıyoruz. 


RANDEVU LİSTESİ şeklinde bölüm çıkacak ve buradan randevu geçmişinize ulaşabileceksiniz. Ya da randevu takviminde randevu al diyoruz. 

randevu al/iptal et seçeneğine tıklıyoruz. 


Hesap bilgileri yanında yer alan üç noktaya tıklayıp randevu bilgileri/randevu geçmişine gidiyoruz. 




Bu aşamada MHRS sistemine bağlandığımız için işlemler MHRS'deki gibidir. Burada daha önce gittiğiniz ya da iptal ettiğiniz randevuları görüntüleyebilirsiniz. 



Geçmiş randevu ne demek?

Geçmiş randevu, randevu alarak gittiğiniz ya da gitmediğiniz tüm randevular için kullanılan bir tabirdir. Randevuya gitmiş olsanız da gidememiş olsanız da bu ifadeyi göreceksiniz. 

İptal randevu nedir?

MHRS ya da E-nabız'dan almış olduğunuz randevuları iptal edebiliyorsunuz. 


Ayrıca hekim çalışma sisteminde değişiklikler ya da aksaklıklar olduğunda da randevular iptal edilebilmektedir. Burada görmüş olduğunuz iptal randevu ifadesi, almış olduğunuz randevunun sizin ya da hastane tarafından iptal edilmesini ifade eder. Ve elbette bu da geçmiş randevulara dahil edilmektedir. 

E-nabız ve mhrs randevu geçmişi silinebilir mi?

Bilindiği kadarıyla randevu geçmişi vatandaş tarafından silinememektedir. Fakat burada görünmesinden rahatsız olduğunuz bir randevu geçmişi varsa e-nabız ya da mhrs sistemi yöneticilerine ulaşarak durumunuzu ifade edebilirsiniz. Bu silmeyi garanti etmez fakat muhatap olarak burada ulaşabilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica