e-Nabız hastane randevusu iptal etme

Sponsorlu Bağlantılar

Günlük hayatta her şey planladığımız gibi gitmez. Bocalamamak için de planlarımızı değiştirmek durumunda kalabiliriz. Hastane randevuları da aynen böyle, günlük hayatta kimi işlerimizle çakışabilmektedir. Eğer saatinde hastane randevusuna yetişemezsek, hem randevumuz yanar, hem de bundan sonra randevu alma konusunda kısıtlama yaşayabiliriz. Bu nedenden, yanlışlıkla aldığımız ya da yetişemeyeceğimizi düşündüğümüz hastane randevusunu iptal etmemiz yerinde olacaktır. Aşağıdaki işlem sırasını takip ederek e nabız aşı randevusu iptal etme işlemi de gerçekleştirebilirsiniz.

e-Nabız internet randevusunu iptal etmek için e nabız sistemine giriş yapın ve solda bulunan simgelerden takvim simgesine tıklayın. Aşağıdaki görselde işaretlediğimiz kısma yani. Bu e-nabız sisteminde randevu ile ilgili yapacağınız işlemler içindir.


Randevu simgesine tıkladıktan sonra randevu listesi açılacaktır. Bu randevu listesinde geçmiş, iptal edilmiş ve yeni randevular bulunacaktır. En üstte son aldığınız randevular görüntülenecektir.




İptal etmek istediğiniz doktor randevusunun solunda bulunan ok ile işaretlediğimiz + artı simgesine tıklayın. Tıklama sonucu ok aşağıdaki simgeye dönüşecektir ve aşağıda randevunun durumu görüntülenecektir. 



Görüldüğü üzere randevumuz aktif. Bundan sonra resimde de işaret ettiğimiz gibi "iptal" yazısına tıklıyoruz. Sağ üst köşede "işlem başarıyla gerçekleştirildi" yazacaktır. Eğer iptal edip etmediğiniz konusunda şüpheniz olursa yeniden randevu bölümüne gelin ve yukarıda gösterdiğimiz gibi iptal etmek istediğiniz muayene randevusu yanındaki + (artı) simgesine tıklayın. "Durum" bölümünde "iptal edildi" yazıyorsa e-nabız hastane randevusu iptal olmuş demektir. Yeniden randevu almak için e-nabız randevu alma konusuna göz atabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica