Instagram gönderileri nasıl silinir? Fotoğraf, video kaldırma

Sponsorlu Bağlantılar

Instagram'da paylaşmış olduğunuz fotoğraf, video ve diğer gönderileri istediğiniz zaman kaldırabilirsiniz. Bir gönderi paylaştınız ama bir an önce silmek mi istiyorsunuz? Yapacağınız iş çok kolay. Silmek istediğiniz gönderiye gidin ve üç nokta simgesine dokunup sil deyin.


Ardından silmeye onay verin ve gönderi kaldırma işlemini tamamlayın. Eğer gönderinizde küçük bir hata varsa silmek yerine düzeltme yolunu da deneyebilirsiniz. Instagram gönderi düzenleme konusunda paylaşılmış bir gönderinin nasıl düzeltilebileceğini öğrenebilirsiniz. 

Instagram'da gönderileri toplu silme var mı?

Hayır, Instagram içinde gönderileri toplu silme özelliği yoktur. Bu konuda genellikle başka uygulamalar ve eklentiler kullanılmaktadır. Bu uygulamaların güvenlik problemi olabilir bu yüzden burada paylaşamıyoruz. Eğer toplu silme programı kullanırsanız şifrenizi derhal değiştirmeyi unutmayın. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica