Instagram'da gönderi düzenleme - Paylaşılmış gönderiyi düzeltme

Sponsorlu Bağlantılar

Instagram'da bir gönderi paylaştınız ve sonra bir hata fark ettiniz ya da güncellenmesi gereken bir bilgi gördünüz, gönderiyi silmeye de kıyamıyorsunuz, ne yapmalısınız? Tabii ki gönderi düzeltme yoluna gideceksiniz. Düzenleme yapmak istediğiniz gönderiye gidin ve üç nokta simgesine dokunun. 




Çıkan seçeneklerden düzenle deyin. Gönderi düzenleme ekranı gelecektir. Gönderi düzenlemede düzenleyebileceğiniz şeyler şunlardır: Açıklama düzenleme, tag ekleme, kişi etiketleme, alternatif metin düzenleme, konum eklemedir. Bunlardan dilediğinizi ekleyebilir ya da varsa bir hata düzeltebilirsiniz. Fakat düzenleme bölümünde yeni fotoğraf ya da video ekleyemezsiniz. İşlem bittiğinde onay işaretine dokunup gönderiyi kaydedebilirsiniz. Gönderinin düzenlendiğine dair herhangi bir şey yazmayacaktır. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica