Instagram video ileri geri sarma nasıl yapılır: Boomerang kullanımı

Sponsorlu Bağlantılar

Instagram özelliklerinden biri de boomerangdır. Boomerang sayesinde kısa videolarınız ileri geri sarılır. Kullanımı oldukça basittir. 

Instagram boomerang nasıl kullanılır?

Hikayen bölümüne dokunun ya da + düğmesine dokunun ve hikaye bölümüne geçiş yapın. 


Hikâye paylaşmak için hazır olduğunuz bölümdür burası. Burada solda sonsuzluk ∞ simgesine dokunun. Bu simge Instagram'da boomerang özelliğine götürür. 


Boomerang özelliği aktif olduğunda direkt video çekebilirsiniz ya da çekme düğmesinin yanındaki efektlerle devam edip efektli boomerang çekebilirsiniz. 



Boomerang çekimi için çekme düğmesine basılı tutarak video çekin. Bir süre sonra video kendiliğinden bitecek ve videonuzu izleyebileceksiniz. Video çekimi bittikten sonra yukarıda daha fazla özellik, konum vs. gibi bilgiler ekleyebilirsiniz. Bunu ister gönder diyerek hikâyede paylaşabilirsiniz, dilerseniz gönder deyip bir arkadaşınıza yollarsınız. İsterseniz hiçbir yerde paylaşmadan işaretlediğimiz yerdeki gibi "indirme" işaretine dokunursunuz ve videonuz cihazınıza iner. 



Bu özelliği kullanmak için Instagram'da paylaşma zorunluluğunuz yoktur. Boomerang özelliği eklediğiniz videonuzu indirip başka yerde paylaşabilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica