Letgo arama geçmişi nasıl silinir? Arama uyarıları temizleme

Sponsorlu Bağlantılar

Letgo'da bir şey aradığınızda o arama kaydedilir ve size onunla ilgili ürünler gösterilir. Bu aramaları dilediğiniz zaman silebilirsiniz. Birçok kişi son aramalar bölümünde "hepsini sil" dediği halde yine de arama uyarıları bölümünde daha önce aradığı sözcüklerin olduğunu belirtmektedir. Bizler son aramaları da arama uyarılarını da silmeyi göstereceğiz. 

Letgo arama geçmişi ve arama uyarıları silme

Öncelikle arama bölümüne giriyoruz ve ara bölümüne bir kere boş dokunuyoruz. Daha önce aradığımız sözcükler çıkacaktır. Hepsini sil dediğimizde son aramalar silinecek fakat arama uyarıları bölümündeki aramalar kalacaktır. 




Arama uyarılarını da silmek için bu sözcüklerin en altına doğru iniyoruz. En altta bildirimleri yönet yazısına dokunuyoruz. 



Sonraki ekranda silmek istediğimiz bir sözcüğe basılı tuttuğumuzda çöp kutusu simgesi belirecek ve yanında 1 yazacaktır. Bir kere basılı tuttuktan sonra geri kalan sözcükleri seri bir şekilde seçebiliyoruz. Bunların hepsini silmek istiyorsak seri bir şekilde tek tek dokunuyoruz ve hepsi seçildikten sonra çöp kutusu simgesine dokunup Letgo'daki geçmiş tüm aramaları temizliyoruz. 


Iphone kullanıcıları arama geçmişini silmek için dişli çark/bildirimler/arama uyarıları/düzenle sıralamasını takip edip ilgili ayara erişebilirler. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica