Letgo kullanıcı engelleme ve engel kaldırma

Sponsorlu Bağlantılar

Letgo'da sizi rahatsız eden kullanıcıları rahatlıkla engelleyebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken şey kişi ile mesajlaştığınız ekranda sağ üst köşede üç nokta simgesine dokunmak ve ardından "kullanıcıyı engelle" demektir. 




Ayrıca kişinin profiline girip yine aynı şekilde üç nokta simgesine dokunduğunuzda kullanıcıyı engelleyebiliyorsunuz.

Letgo kişi engeli nasıl kaldırılır?

Bir kişiyi engellediğinizde ne mesaj atabilirsiniz ne de mesaj alırsınız o kişiden. Yeniden iletişim kurabilmek için engelini kaldırmanız gerekir. Biri sizi engellediyse eğer o kişi de engelinizi kaldırmadan yeniden iletişim kuramazsınız. Engel kaldırmak için kişinin profiline girin ya da mesajları hâlâ duruyorsa konuşma pencerenizi açın.


Sağ üst köşede üç nokta simgesine dokunun ve engellemeyi kaldır deyin. Bu sayede Letgo'da engellediğiniz biriyle yeniden iletişim kurabilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum:

  1. yanlışlıkla hakan aydın beyi engelledm,bu arada mesaşla sattığı ürünü aldım ve memnun oldum,ama engel kaldırırken bir hata oluştu uyarısı veryor lütfen yardım

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica