Letgo mesaj silme - sohbet temizleme nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Letgo'da mesajlaşmalarınızı silebilir, sohbet geçmişini tamamen temizleyebilirsiniz. Mesaj bölümüne girin ve silmek istediğiniz sohbete basılı tutun. Çöp kutusu belirecektir. Daha fazla sohbet silmek istiyorsanız diğer sohbetlere de dokunun. Seçme işlemi tamamsa eğer seçtiğiniz tüm sohbetleri tek seferde silmek için çöp kutusu simgesine dokunun.  


Bir kişiyle konuşmalarınızı o kişinin konuşma penceresine girerek de silebilirsiniz. Sağ üstteki üç nokta simgesine dokunduğunuzda sohbeti sil diyebilirsiniz. 





Letgo toplu mesaj silme var mı?

Letgo'da tek tek sohbet silebiliyoruz şimdilik. Mesaj kutusundaki tüm sohbetleri tek seferde silme anlamına gelen toplu mesaj silme özelliği henüz yoktur Letgo'da. Fakat yukarıda gösterdiğimiz sohbetlerden birine basılı tuttuğunuzda çöp kutusu belirecektir ve bu esnada çok sayıda sohbet seçebileceksiniz. Seçiminiz bittiğinde çöp kutusuna dokunduğunuzda bir nevi toplu mesaj silmiş olacaksınız. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica