Letgo'da birine nasıl mesaj atılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Letgo'da ilan yüklemiş herhangi bir kullanıcıya mesaj atabilirsiniz. Aynı şekilde sizin de bir ilanınız varsa diğer kullanıcılar size mesaj atabilirler. Letgo'da birine mesaj atmak istiyorsanız öncelikle o kişinin ilanına gitmelisiniz. İlan açıldığında ilanın görüntülemeleri ve beğenilerinin altında hazır mesaj kalıpları göreceksiniz. Ürün hala satılık mı? Fiyatta pazarlık payı var mı? Ne durumda? gibi hazır mesaj kalıplarına dokunarak sohbet başlatabileceğiniz gibi, ürün hala satılık mı? bölümündeki yazıyı silip kendi yazınızı yazıp "gönder" diyerek de sohbet başlatabilirsiniz. 



Karşı taraf mesajınızı okuyabilir ya da okumadan silebilir. Karşı taraf bildirimleri kapatmamışsa eğer mesaj sesli olarak karşı tarafa düşer. Letgo bildirimleri kapalıysa eğer sadece Letgo'ya girdiğinde mesaj attığınızı görebilir. Mesajın okunup okunmadığı genellikle çift tikin kırmızıya dönüşmesi ile anlaşılır. Fakat bazı mesajlar okunduğu halde kırmızıya dönmeyebiliyor. 

Mesajlaştığınız kişiyle aranızda rahatsız edici bir diyalog yaşandığında o kişiyi engelleyebilirsiniz. Ya da karşı taraf sizi istediği zaman engelleyebilir. Engellenme durumunda birbirinize mesaj atamazsınız.  Engellenme konusunda daha fazla bilgi sahibi olmak için Letgo kişi engelleme konusuna göz atabilirsiniz. 


Mesaj bölümünde fotoğraf ve video göndermek mümkün mü?

Letgo şimdilik mesajlaşmalarda fotoğraf ve video gibi dosyaların gönderilmesine izin vermemektedir. Yani sohbetten fotoğraf gönderme yoktur. Bunun yerine ilana ek fotoğraf/video eklenmesi önerilmektedir.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica