Facebook yorum kapatma nasıl olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook'ta yorum kapatma yani kimsenin yorum yapmamasını sağlamak arkadaşımız dışında kalan herkes için yapılabilir. Yani listemizde olan kişilere özel bir yorum kapatma olayını yapamayacağımızı baştan belirtelim. Eğer arkadaşlarınızın yorum yapmasını istemiyorsanız bunun yerine paylaşımları gizleme özelliğini kullanarak gönderilerinizi saklayıp yorum yapmalarını da engelleyebilirsiniz.

Şimdi listenizde olmayan kişilere yorum kapatmanın nasıl olacağını anlatalım. Bildiğiniz gibi paylaşımlarınız arkadaşlarınız dışında herkese açıksa gönderileriniz yoruma açık kalmış olabilir. Bundan rahatsız oluyorsak, listemiz dışında kimse yorum yapmasın istiyorsak öyleyse listemizde olmayan kişilerin yorumlarını engellemeyi anlatabiliriz.

Öncelikle "hesap ayarları"na gidin. Sonra sol menüden "takipçiler"e tıklayın. Burada "beni kimler takip edebilir" kısmında "arkadaşlar" yazıyorsa o zaman zaten listenizde olmayan kişiler size yorum yapamaz. Fakat "herkes" yazıyorsa o zaman bir düzenleme yapmanız gerekir.



Aşağıda takipçi yorumları yazan yerin karşısında "düzenle"ye tıklayıp "herkese açık gönderilerine kimler yorum yapabilir" yazan yerin altında "arkadaşlar"ı seçtiğinizde bundan böyle listenizde olmayan kişiler gönderilerinize yorum yapamaz. "Arkadaşlarımın arkadaşları"nı seçerseniz o zaman ortak arkadaşlarınıza, "herkes" seçerseniz yorum yapmayı herkese açmış olursunuz. Konu başında da belirttiğimiz gibi yorum kapatma ve gönderi kapatma farklı konulardır. Herkese gönderilerinizi kapatma şansınız varken yorumları listenizdekilerin dışında kalan herkese kapatabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

6 yorum:

  1. hiç kimsenin yorum yapamaması olmuyormu

    YanıtlaSil
  2. Bence olmalı çünkü bazı insanlar güzelim yorumlarınıza limon sıkıyor tadı tuzu kalmıyor herkesin algılama düzeyi bir değil kiii

    YanıtlaSil
  3. Ben de sabahtan beri konuya çözüm arıyorum ama çözüm yokmuş meğer 😔 çok üzüldüm. Listemden çıkaramayacagim kişiler var. Her paylaşımima yorum yapmalarını da istemiyorum... neyse sağlık olsun.inşallah bi güncelleme de bunun için yapılır facebookta... ✋

    YanıtlaSil
  4. tşkler o kadar ugraştım en sonunda sayenizde yaptım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nasıl yatınız acaba

      Sil
    2. Kaç sene geçmiş üstünden nasıl yaptığını soruyorsun iz hala :))

      Sil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica