Facebook'ta fotoğrafları ve diğer paylaşımları herkese açma resimli anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook'ta gönderilerinizi, fotoğraflarınızı herkese açmak için bazı ayarlar yapmanız gerekir. Eğer gönderileriniz, fotoğraflarınızın hepsinin ya da bir kısmının herkese açık olmasını istiyorsanız takip açma işlemini de yaparak sizi dışardan insanların takip etmelerine, gönderilerinizi anlık olarak gtörme şansı elde edersiniz. Çoğunlukla facebook'ta arkadaş listesi fazla olan kişilerin başvurduğu bu yöntemle kişiler eklemeden gönderileri görebiliyorlar. Bu ayarları yaptıktan sonra isterseniz listenizde olmayan kişilere yorum kapatma veya yorum açma işlemini de yapabilirsiniz.

Öncelikle facebookta fotoğrafları herkese açma ayarlarının resimli anlatımını yapalım. Eğer tek bir fotoğrafı/resmi herkese açmak istiyorsak fotoğrafa tıklarız ve yanında fotoğraf tarihinin yanında bulunan simgeye tıklayıp "herkese açık"ı işaretleriz.



Eğer fotoğrafı diğer modda açtıysanız aşağıda "paylaşacaklarım" yazan kısımda "herkese açık" seçeneğini işaretleyip fotoğrafınızı herkese açabilirsiniz.



Eğer bir facebook albümünü komple açmak istiyorsanız  profilinizden fotoğraflara ardından "albümler"e tıklayın. Buradan herkese açmak istediğiniz albümlerin isimlerinin altında bulunan simgeye tıklayıp "herkese açık" yaptığınızda o albümleriniz herkese açılmış olur.




Facebook profil fotoğraflarınızı herkese açık yapmak içinse profil fotoğraflarınızı açıp istediklerinizi tek tek "herkese açık" yapmanız gerekir.

Tabi şimdi buraya kadar kafanızda bir soru işareti oluşuyor, bu işlemleri sürekli yapacak mıyım? diyorsunuz. İsterseniz bu işlemleri tek seferde yapıp bundan sonra tüm fotoğraflarınızı ve gönderilerinizi herkese açabilirsiniz. Burada anlattıklarımız geçmişe yönelik paylaşımlarınız içindir. Bundan sonra tüm fotoğraflarınızın ve paylaşımlarınızın herkese açık olmasını istiyorsanız fotoğraflarınızı herkese açık yaptıktan sonra duvarınıza gidip durum güncellediğiniz alanın altında paylaş butonunun yanındaki gizlilik ayarını kullanmalısınız.

Eğer sadece arkadaşlarınıza açıksa durumlarınız, öyleyse "arkadaşlar" yazacak orada. Sadece size açıksa "sadece ben" yazacak. Tıkladığınızda "herkese açık" yapabilir ve bundan sonraki tüm paylaşımlarınızı, fotoğraflarınızı herkese açabilirsiniz.

Eğer müziklerinizi, videolarınızı, paylaşımlarınızı herkese açmak istiyorsanız yine yukarda bahsedilen ayarı yapmanız yeterlidir. Fakat geçmişe yönelik paylaşımlarınızı herkese açmak istiyorsanız bunun için tek tek paylaşımlarınızı bulup paylaşımlarınızın üzerinde bulunan tarihin yanındaki simgeye tıklayıp "herkese açık" yapmanız gerekir.

Herkese açık yaptığınız paylaşımlara yorumları açmak veya yorum kapatmak için bu konuyu inceleyebilirsiniz.


Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum:

  1. benim profilim herkese açık fakat bende ekli olmayan kişiler profilimi beğenemiyorlar bu durumu nasıl düzeltebilirim

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica