Roger Waters İstanbul'a Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Pink Floyd'un kurucularından olan Roger Waters nihayet İstanbul'a geliyor. The Wall turnesiyle ülke ülke dolaşacak olan Roger Waters ve ekibi Belçika ile başlayacak Fransa ile bitirecekler bu turneyi. İstanbul'daki konserin tarihi ve yeri ise şöyle; 3 Ağustos 2013, İTÜ Arena(İstanbul Teknik Üniversitesi).En ucuz bilet saha içi ayakta ve 150 tl. Diğer seçenekler ise şöyle; Golden Circle Erken Giriş - 770 TL, Golden Circle - 585 TL, Tribün - 350 TL. Biletler biletix'ten temin edilebiliyor. Pink Floyd hayranları bilet fiyatlarına tepkililer fakat yine de o konserde yerlerini almak istiyorlar. Konserde The Wall albümü baştan sona çalınacak görsel şov eşliğinde.

Pink Floyd 1965 yılında kuruldu. Yaptıkları, yapıtları ile yaşarken dillerden dile efsaneleşmişlerdir. Gelmiş geçmiş en iyi rock grubu olarak sayılırlar çoğu müzik otoriteri tarafından. Progresif müzikte çığır açmışlardır. Grup üyelerinden Richard Wright 2008'de, unutulmaz üyesi ve daima anılan "çılgın elmas"ı Syd Barrett ise 2006 yılında öldü. David Gilmour artık pek almıyor eline gitarı, Nick Mason ise daha çok hobileriyle uğraşıyor. Çılgın adam Roger Waters ise durmak bilmiyor, live at pompeii konserinde gong'a vuruşu gibi, another brick in the wall ile dünyayı sallayışı gibi yaşlılığında yine canlı kanlı sevenleriyle buluşuyor.




Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica