Devlet öğrencilere 15 milyon tablet bilgisayarı ne zaman dağıtacak

Sponsorlu Bağlantılar

Devletin öğrencilere ipad yani tablet bilgisayar dağıtacağı haberinin ardından bir yıldan fazla zaman geçti. Çalışmanın ne zaman tamamlanacağı ve öğrencilere tablet bilgisayarın ne zaman dağıtılacağı merak konusu. Çalışma ne zaman tamamlanır henüz belli değil fakat Abdullah Gül Apple üst düzey yöneticisi olan John Couch ile görüştü.

Daha önce haber sitelerince duyurulan habere göre öğrenilere fatih projesi kapsamında 15 milyon tablet bilgisayar dağıtılacak. Öğrencilere ipad dağıtılacağı haberi milyonlara öğrenciyi heyecanlandırmış ve tablet bilgisayarların dağıtımı için heyecanlandırmıştı.

Devletin dağıtacağı tablet bilgisayarlar ayrıca tartışma konusu. Tablet bilgisayarda internet olmalı mı olmamalı mı gibi tartışmalar bir yana öğrenci için ne kadar yararlı olup olmayacağı da genele tartışmalar arasındaydı. Önümüzdeki günlerde bu konunun netliğe kavuşması söz konusuyken, öğrencilerin merakla beklediği tablet bilgisayarların da ne tür donanımlara sahip olduğunun duyurulması bekleniyor. Tabletler ücretli mi olacak diye sorular sorulmuş sitelerde, hayır. Öğrencilerden tablet bilgisayarlar için herhangi bir ücret alınmayacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica