Skype durumlarını ayarlama

Sponsorlu Bağlantılar

Msn'de sıkça kullandığımız çevrimiçi, çevrimdışı, meşgul, dışarıda seçenklerini skype'ta da kullanabiliyoruz. Skype durum ayarları için en üstte bulunan menülerden en solda olan "skype"a tıkladıktan sonra açılan menüden "çevrimiçi durum"a tıklıyoruz. Buradan size uygun olanı seçebilirsiniz. Aynı ayarı isterseniz aşağıdaki resimde gösterdiğim şekilde de yapabilirsiniz.


Skype ekranınızda adınızın yazdığı yerin hemen yanında aşağıyı gösteren ok'a tıkladığımızda  çevrimiçi, uzakta, rahatsız etmeyin, görünmez ve çevrimdışı seçeneklerinin olduğunu görebiliyoruz. Msn'deki meşgul modu burada rahatsız etmeyin olarak çıkıyor karşımıza, çevrimdışı olarak skype'ta bulunma hali de görünmez olarak çıkıyor karşımıza, yine msn'de dışarıda olan seçenek burada "uzakta" olarak bulunuyor.

Bunlardan sizin için uygun olanı seçerek skype durumunuzu ayarlayabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum:

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica