Skype programı ücretli mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Msn programının kaldırılacagı haberiyle birlikte skype'a akın sürüyor. Tabi herhangi bir programa bir de alışma süreci var. Msn'i yıllarca kullanmıştık, tüm ayarlarını bilirdik neredeyse. Şimdi o programın yerini skype alıyor. Çoğumuz skype'ı kullanmayı bilmiyoruz bu bir gerçek. Şimdiden skype'a alışmak gerekiyor. Skype programının kullanımıyla ilgili bilgileri, ayarları sitemizden takip edebilirsiniz.

Bu arada belirtmek gerekir ki skype kullanmaya başlayanların çoğu programdan memnun değil. Msn ile kıyaslandığında, pratiklik, arayüz vs.. olarak pek beğeni kazanmadı skype. Fakat zamanla elbet bu programa da alışılır. Skype'a geçişle birlikte en çok sorulan sorulardan biri olan "skype ücretli mi" sorusuna şöyle cevap verilebilir; Skype'ı normal msn programı gibi ücretsiz kullanabilirsiniz. Programı kurup giriş yaptıktan sonra herhangi bir ödeme yapmanıa gerek yoktur. Fakat skype programının msn programından farkları var. En belirgin fark, skype programından telefonların aranabilme özelliği. İşte skype'ın paralı olan kısmı burası. Yani cep ve ev telefonlarını skype programından aramak istiyorsanız ödeme seçenekleriyle kontör yüklüyor ve uygun fiyata telefon görüşmeleri yapabiliyorsunuz. Demek ki skype paralı mı sorusuna vereceğimiz yanıt şu oluyor ki; normal kullanım parasız, telefon görüşmeleri paralıdır ve telefon görüşmeleri için ödeme yapmanız gerekir.

Sponsorlu Bağlantılar

17 yorum:

  1. skype paralı demişti bi arkadaş, iyi bu haberi okuduğuma sevindim

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Skype'tan sms göndermek ücretli midir?

      Evet skype'tan sms göndermek paralıdır, bunun için skype kontörü yüklemek gerekmektedir. Satın alacağınız skype kontörlerini telefon görüşmelerinde ve sms gönderirken kullanabilirsiniz. Skype tarifeleri sayfasına şuradan ulaşabilirsiniz;
      skype.com/tr/rates/

      Sil
  3. ohhh be parasızmış

    YanıtlaSil
  4. mesengerdeki maillerimi skype ye taşıyabiliyormuyum.mail yolluyabiliyormuyum ,mail yollamak , yada almak paralımı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Msn mailleri dediğimiz zaten hotmail hizmeti. hotmail.com'daki mailleriniz olduğu gibi duracak, şu an kapatılan messenger hizmetidir, mail hizmeti devam edecektir. Skype'ta telefon aramak , sms atmak dışında hizmetler ücretsizdir, ücret gereken yerlerde zaten kredi kartı bilgilerinizi vs.. girmeniz gerekmektedir. Yani habersiz bir şekilde skype'ta paralı bir hizmeti kullanamazsınız. Hotmail de yine bahsettiğimiz şekilde ücretsiz bir şekilde hizmetini vermeye devam edecektir.

      Sil
  5. Ben yurt dışındayim ve Türkiye deki akrabalarimla skype üzerinden görüntülü konuşuyoruz. Sesle arama seçeneği de var. Telefon numaralarını aramıyorum. Bu da ücretli midir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır, tıpkı eskiden MSN'de olduğu gibi skype'tan da neresi olduğu farketmeksizin görüntülü sesli konuşmalar yapabiliriz, herhangi bir ücret sözkonusu değildir. Sadece telefonları aramak ya da sms atmak için ödenen ücretler var, onlar da zaten kartla alınabiliyor, habersiz şekilde kimseden ücret kesilmez yani.

      Sil
  6. Selamlar. Mail leri göremiyorum.

    YanıtlaSil
  7. kişiyle parasız görüntülü konuşabiliyormuyuz

    YanıtlaSil
  8. bilgisayardan konuşmak ücretli midir??

    YanıtlaSil
  9. İnternet faturasına bi ücret yansır mı peki ?

    YanıtlaSil
  10. İnternet faturasına herhangi bi ücret yansır mı ?

    YanıtlaSil
  11. Skype tan mesaj göndermek paralı mı? bilgisayarıma yükledim paralı mı? bilgisayardan görüntülü konuşmak paralı mı? affedersiniz baya bi soru sordum ama emin olamadım :( lütfen en kısa zamanda bilgilendirin..

    YanıtlaSil
  12. Mesaj göndermek,bilgisayara yüklemek,görüntülü konuşmak paralı mıdır? yazdıklarınızı okudum ama detaylı olarak açıklamanızı istedim.Lütfen bilgilendirin.

    YanıtlaSil
  13. Şimdi ben faturalı hatım arkadaşı pc den teli aradi konustuk para kesilirmi

    YanıtlaSil
  14. Peki telefondan telefona görüntülü konuşmak ücretsiz değil mi?

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica