Skype tanımadığım kişiler mesaj atmasın

Sponsorlu Bağlantılar

Daha önce de bahsettiğimiz gibi gerekli ayarlamaları yapmazsanız eğer skype listenizde olmayan kişiler hem mesaj atabilir hem de sizi arayabilirler. Tanımadığım kişiler mesaj atmasın diyorsanız skype gizlilik ayarlarından bu durumu çözebilirsiniz. Daha önce işlediğimiz konuda skype'ta listenizde olmayan kişilerden gelen aramaları engellemeyi göstermiştik. Şimdi anlatacağımız ayar ise hem listenizde olmayan kişilerden gelen aramaları hem de mesajları engellemenizi sağlayacak. Yani tek bir ayarla listenizde olmayan kişilerden gelen mesajları ve aramaları kapatabilirsiniz. Bunun için üst menüden araçlar, seçenekler sonra da gizlilik'i seçtikten sonra "herkesin benimle iletişim kurmasına izin ver" ya da "sadece kişi listemdekilerin benimle iletişim kurmasına izin ver" seçeneklerini işaretleyebiliriz.

 Konu başlığımız tanımadığımız kişilerden gelen skype mesajlarını engelleme olduğu için bize uygun olan "sadece kişi listemdekilerin benimle iletişim kurmasına izin ver" seçeneğini işaretleyip kaydet der ve çıkarız.

Eğer istediğiniz sadece listenizde olmayan kişilerden gelen anlık iletileri engellemek ise o zaman "anlık mesajlar  & sms" bölümünden anlık mesaj seçeneklerine girip "sadece kişi listemdekilerin bana anlık mesaj göndermesine izin ver" seçeneğini işaretleyip kaydet diyin.

Sponsorlu Bağlantılar

2 yorum:

  1. bunları zaten yaptım ama skypee de arama yerine adım yazılınca hesabım görünüyor ve arkadaşlık isteği gönderiliyor yoksay dedimmi tekrar geliyor ancak engelle yerine atarsam duruyor ama benim öğrenmek istediğim adım yazılınca arama yerine gelmese bunu nasıl engelleyebilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya evet bu benm içinde sorun oldu biri cvb verse

      Sil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica