2013 Facebook'ta kişi silme nasıl olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Facebookta kişi nasıl silinir?

Facebookta sevmediğimiz, rahatsız olduğumuz ya da herhangi bir nedenden dolayı arkadaş listemizde görmek istemediğimiz birini listemizden kaldırabilir yani silebiliriz. Facebook listemizden arkadaş silmek için silmek istediğimiz arkadaşın profiline tıklarız

Profilinin sağında Arkadaşlar ve Mesaj yazar. Buradan Arkadaşlar'a tıklarız ve haber kaynağında göster, ayarlar, yakın arkadaşlar, tanıdıklar gibi seçeneklerin olduğu bu listede en altta bulunan "arkadaşlarımdan çıkar" seçeneğine tıklarız.

Kişiyi silmemiz için bir onay kutucuğu açılacak. "x'i arkadaşların arasından çıkar?" şeklinde çıkan bu kutucukta "x'i arkadaşlarının arasından çıkarmak istediğine emin misin?" sorusu soruluyor. Buna yanıt olarak "Arkadaşlarımın arasından çıkar" seçeneğine tıklayınca o kişiyi arkadaş listemizden çıkardığımıza dair "x arkadaşların arasından çıkarıldı" yazacaktır. Eğer arkadaşınızı silmekten vazgeçerseniz arkadaşlarımdan çıkar seçeneğine tıkladıktan sonra "iptal" seçeneğine tıklayıp bu işlemden vazgeçebilirsiniz. Fakat eğer sildiyseniz tekrar ekleyip onay bekleyeceksiniz ya da karşı taraf sizi ekleyecek ve siz onaylayacaksınız.


Güncel Android Facebook uygulamasından bir arkadaşınızı listeden çıkarmak istiyorsanız, silmek istediğiniz kişinin profiline gidin. Profilin hemen yanındaki simgelerden üç noktaya tıklayın.




Açılan menüden "arkadaşlar" seçeneğine tıklayın. 



Aşağıdaki gibi seçenekler çıkacak. Bunlardan Arkadaşlarımdan çıkar seçildiğinde, kişi arkadaşlıktan çıkarılır. 

Daha önce de söz ettiğimiz gibi facebookta arkadaşlıktan çıkarma demek engellemek demek değildir, dilerseniz sonrasında yine ekleyebilirsiniz, tabii karşı taraf da isteğinize yanıt verirse. 

Sponsorlu Bağlantılar

2 yorum:

  1. Tesekkur ederiz. Cok gerekli bir bilgiyi hazirlamissiniz.

    YanıtlaSil
  2. şey birisini silince karşı tarafa silindi bilgisi geliomu?

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica