Ümraniye'den Kadıköy'e nasıl gidilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Giderek kalabalıklaşan Ümraniye'den yılların ilçesi Kadıköy'e mi gitmek istiyorsunuz? Ya da tam tersi Kadıköy'den Ümraniye'ye mi gitmek istiyorsunuz? Öyleyse alternatif halk otobüslerini ve iett otobüslerini yazalım. Ümraniye'nin birkaç merkezi var, en işlek bölümü Çarşı denilen kısmıdır. Sonrasında ise sondurak diye tabir edilen yer gelir. Ümraniye sonduraktan ya da çarşıdan Kadıköy yönüne giden 13, 14, 14es, 14b gibi otobüsleri tercih edebilirsiniz. Bu otobüslerden 13 ve 14 Çamlıca, Altunizade güzergahından devam edip Bağlarbaşı'ndan dönüp öyle varırlar Kadıköy'e. 14ES ve 14B ise Ümraniye Santral durağından sonra Namazgah durağından dönüp Bulgurlu'dan girip Libadiye caddesi'ni takip eder, oradan Göztepe'ye ulaşıp Marmara Üniversitesi'nin yanından geçip öyle varır Kadıköy'e. Yani eğer Ümraniye'den Marmara Üniversitesi ya da Göztepe SSK hastanesi olarak bilinen "İstanbul medeniyet üniversitesi göztepe eğitim ve araştırma hastanesi"ne gitmek istiyorsanız 14b ile 14es'i kullanabilirsiniz.

Aynı şekilde Kadıköy'den Ümraniye'ye gitmek veya Marmara Üniversitesi'ne gitmek için yukarıda yazdığımız hatları kullanabilirsiniz.


Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica