Kıvanç Tatlıtuğ trafik kazasında ölmüş haberi hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Son zamanlarda yeni bir virüs dolaşıyor facebook ortamında. Herhangi bir arkadaşınız sizi ve birkaç kişiyi etiketliyor ve "şu olmuş" "bu olmuş" diyerek bir link veriyor ve siz o linke tıkladıktan sonra virüs size de bulaşıyor. Virüs size bulaştıktan sonra sizin de arkadaş listeniz tek tek etiketleniyor ve bu saçma sapan haberler virüs şeklinde yayılıyor.

Az önce denk geldiğim bu virüslerden biri de "Kıvanç Tatlıtuğ trafik kazasında ölmüş" şeklinde dolaşıyor. Tabi bu virüsü görünce bunun bir virüs olduğunu anlayamıyor çoğu kişi ve Kıvanç Tatlıtuğ öldü mü diyerek haber sayfalarında geziniyor. Oysa böyle bir şey yok. Bu tür virüsler insanların dikkatini çeken konular üzerinden link veriyorlar. Buna dikkat etmek gerek ve verilen linklerin ne olduğuna bakmadan önce arkadaşınızın sayfasında gezinip başka kime neler gönderdiğine bakmak gerek.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica