Metin Serezli de hayatını kaybetti

Sponsorlu Bağlantılar

2013 ölüm yılı oldu adeta. Mehmet Ali Birand, Müslüm Gürses, Ahmet Mete Işıkara ve diğerleri.. Birçok ünlü sima ve sanatçı gazeteci. göçenler kervanına Dünyadan yılların tiyatro ve sinema sanatçısı Metin Serezli de katıldı. Pazar günü evinde hayata gözlerini yuman Metin Serezli akciğer kanseriydi ve tedavi görüyordu. Fakat vücudu daha fazla direnç gösteremedi.

Tiyatro ve sinema sanatçısı Metin Serezli 12 Ocak 1934 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 1954 yılında amatör olarak başladı tiyatroya, sonraki yıllarda da ustası oldu işinin. Bu camiada uzun yıllar hizmet verdi ve sinema ve tiyatro severlerin gönlünü kazandı. Ustaların, eskilerin, yıllardır tanıdıklarımızın bir bir öldüklerine şahit olduğumuz 2013 yılında, Usta sanatçı Metin Serezli de bu kervana katıldı ve 79 yaşında hayata veda etti.

Usta sanatçının cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedildi.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica