23 Nisan - 24 Nisan'da okullar tatil mi?

Sponsorlu Bağlantılar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı izinleri hakkında resmi açıklama geldi. Bildiğiniz gibi 23 Nisan resmi tatildir. Yani tüm öğrencilere ve memur vb.. statüsündekilere tatildir 23 Nisan. Fakat 23 Nisan herkes için tatil değildir yine bildiğiniz üzere. Resmi tatil ibaresinden de anladığımız gibi 23 Nisan tüm öğrencilere tatildir. Fakat törene çağrılan öğrenciler için yarım gün tatilden söz edilebilir. 24 Nisan tatil mi diye merak ediyorduk en çok, başta da belirttiğimiz gibi resmi açıklama Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'dan geldi. Açıklamaya göre ilk ve ortaokul öğrencileri için 24 Nisan 2013 günü tatildir. Yani 1,2,3,4,5,6,7 ve 8. sınıf öğrencileri 23 Nisan 2013 ve 24 Nisan 2013 tarihlerinde tatil yapacaklar. Lise öğrencilerinin beğenmediği bu açıklamaya göre ise 24 Nisan 2013 günü liselilere okul var. Üniversiteler içinse sadece 23 Nisan günü tatil olacak resmi tatil olduğundan.

Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum:

  1. 23 Nisan liselilere tatil mi diye soru geldi, cevap verelim. 23 Nisan günü tüm öğrencilere tatildir, yani lise öğrencileri de 23 Nisan günü tatil yapacaklardır.

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica