Facebookta oyun ve uygulama davetlerini engelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Facebookta sürekli gelen oyun istekleri çoğunlukla rahatsızlık veriyor. Her gün sürekli bu davetler geldiği için diğer bildirimler önemsiz kalıyor ve tüm bildirimlere bakılmadan geçiliyor. Arkadaşlarınızı bu konuda kırmak istemiyorsunuz ve dile getirmiyorsunuz belki. O zaman bu oyun isteklerini tümden engellemek en makul çözüm oluyor. Şu an sıkça gönderilen oyun teklifleri belli başlı bir kaç oyunu kapsıyor. Bu oyunları ve uygulamaları engellemek o oyunlara ait istekleri, teklifleri de engellemiş olacak. Gerek uygulamalar gerekse oyunlar olsun aynı metotla engellenebilir.

Facebookta oyun davetlerini engellemeyle ilgili yöntemimiz şu; facebookta silik bir şekilde "insanları, yerleri ve diğer şeyler ara" yazan arama kutusuna oyun ismini yazınız. Çokça oynana bir oyun olduğu için arama kutusunda yazmanızı bitirmeden çıkacaktır, tıklayın. Oyunun sağ tarafında "uygulama sayfasını ziyaret et, paylaş, engelle, sorun bildir" yazılarını göreceksiniz.



Engelle seçeneğine tıklayın. Şöyle bir yazı belirecek ekranda; "x uygulamasını engellemek, başkalarının sana bu uygulamadan davetiyeler ve istekler göndermesini ve bu uygulamanın senin hakkında bilgi almasını önler. Bu işlem diğer insanların x uygulamasını yüklemeleri hakkındaki haberleri görmeni de engelleyecek." Hemen altında ise "onayla" ve "iptal" seçenekleri. Engelleme konusunda kararlıysak "onayla" dediğimizde facebookta istediğimiz oyunu ya da uygulamayı engellemiş olacağız.


Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica