Instagram profil fotoğrafı değiştirme ve silme

Sponsorlu Bağlantılar

Instagram'da yüklediğiniz, paylaştığınız fotoğrafların yanı sıra profil resminiz de oldukça önemlidir. Hatta sosyal medyanın en önemli unsurlarındandır profil fotoğrafı. İlgi çekici, sosyal hesabın kullanımına uygun bir profil fotoğrafı profili dikkat çekici hale getirir. Instagram hesabınıza profil fotoğrafı yüklemek, değiştirmek ya da silmek istiyorsanız instagram hesabınıza girin ve sol üst köşede boş ya da dolu profil fotoğrafınızın altında "profili düzenle" yazısına dokunun.




Sonraki ekranda "profil fotoğrafını değiştir" yazısına dokunun. 



Instagram profil resmi silme işlemi gerçekleştirmek isteyenler bu adımda "profil fotoğrafını kaldır" diyebilirler. Bu şekilde Instagram profil fotoğrafı bölümünüz boş olacaktır. Instagram profil fotoğrafını değiştirmek isteyenler "yeni profil fotoğrafı" yazısına dokunabilirler. Bu bölüme dokunulduğunda instagram cihazınızdaki fotoğraflara erişim izni ister. Bu esnada ister galeri bölümünden fotoğraf seçebilirsiniz, dilerseniz "fotoğraf" bölümüne kaydırıp o an bir profil fotoğrafı çekip filtreli/filtresiz olarak anında instagram profil resmi yapabilirsiniz. Yeni profil resmi yüklediğinizde eskisi otomatik olarak kaldırılmaktadaır. 






Facebook hesabınızdaki bir fotoğrafı profil fotoğrafı yapmak isterseniz eğer "Facebook'tan Aktar" seçeneği ile profil fotoğrafınızı değiştirebilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

2 yorum:

  1. pc den nasıl yapıyoruz

    YanıtlaSil
  2. instagram.com sitesine giriş yaparak profil resmi değiştirilemiyor, sadece profil düzenlemesi yapılabiliyor.

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica