Instagram şifresi nasıl değiştirilir? 2021

Sponsorlu Bağlantılar

Gerek güvenlik gerekse başka nedenlerden dönem dönem şifre değiştirmek gerekir. Instagram hesabınızı kullanırken bazı tatsızlıklar yaşadıysanız ya da şifrenizin başka ellerde olduğunu düşünüyorsanız derhal şifre ve mail değiştirme işlemi yapmanızda fayda olacaktır. İster pc (bilgisayar) ister uygulamadan şifre değiştirebilirsiniz. Öncelikle site üzerinden yani bilgisayardan girenler için şifre nasıl değiştiriliyor öğrenelim.

Instagram'a bilgisayardan ya da telefondan chrome gibi bir tarayıcı ile girenler profil fotoğrafına tıklayıp ayarlar dedikten sonra sol menüden "profili düzenle" bölümünün hemen altında şifre değiştir diyerek instagram parola değiştirme işlemi gerçekleştirebilirler. Direkt link üzerinden işlem yapmak isteyenler için instagram pc şifre değiştirme linki şudur:

 https://www.instagram.com/accounts/password/change/ 

Instagram uygulamasında şifre değiştirme nasıl olur? 2021

Öncelikle ayarlara gitmemiz gerekir. Android telefonlarda ayarlara sağ üst köşede yer alan üç çizgili menü ile ulaşılır. Tıklandığında çıkan seçeneklerden "ayarlar"a gidilir.



Sonraki ekranda "güvenlik" seçeneğine dokunulur.



Güvenlik menüsündeki "şifre" bizi istediğimiz yere götürür. 






Mevcut şifre bölümüne henüz değiştirmediğimiz Instagram parolamızı yazarız. Yeni şifre bölümüne bundan böyle Instagram'a girerken kullanmak istediğimiz şifreyi yazarız. Yeni şifre, tekrar yazan bölüme ise bundan sonra kullanmak istediğimiz parolayı teyit amaçlı tekrar yazıp onaylarız. Şifrenin değiştiğine dair yazıyı gördüğümüzde Instagram hesap şifresi değiştirme işlemi başarıyla tamamlanmış demektir. 

Sponsorlu Bağlantılar

2 yorum:

  1. Ben şifremi unuttum da o yüzden yeni bir şifre lazım hesabımdan çıkış
    yapmadım ama yeni bir şifre lazım..

    YanıtlaSil
  2. idris yıldırım5 Temmuz 2015 07:03

    Abi. ben profili düzenle butonuna basıyorum lakin şifreyle alakalı herhangi bişey yazmıyor lütfen açıklanırsanız..

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica