Sing nedir, nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook'ta ve diğer paylaşım sitelerinde gençlerin yapmaktan pek hoşlandığı bir aktivite var, o da adına sing yapmak dedikleri eylem. Kişilerin vücudunun herhangi bir yerine ya da ellerinde tuttukları kağıtlara yazdığı isimlerle fotoğraf çekmesi olayına deniyor. Daha çok karşılıklı olarak birbirlerine jest yapan gençler arasında yaygın olan bu aktivite internette çeşitli programlarla da yapılıyor. Makbul olanının kişilerin bizzat uğraşıp fotoğrafladıkları singler olsa da internette sing yapmak ile ilgili birçok site mevcut. Bu siteler hazır fotoğrafları kullanarak boş bölüme yazdığınız kelimeleri uğraş göstermeden direkt size sunuyorlar.

Twitter'da ve facebookta karşılıklı sing yapmak isteyen çok fazla kişi var. Bunu gereksiz bir eylem olarak görenler de var, eğlence olarak görenler de. Bizse objektif olarak sing yapmak nedir ve neden bu kadar ilgi görüyor kısaca değinmek istedik. Aslında bu olay sosyal paylaşım siteleri patlama göstermeden önceleri de vardı, sosyal paylaşım sitelerinin yoğun kullanımından ve görsellerin ön planda olması sebebiyle ilgi gören bir konu haline geldi.



Eğer siz de sing yapmak istiyorsanız bir kâğıda isim yazıp fotoğrafınızı çekebilirsiniz. Ya da sing yapma programı, sing yapma sitesi veya paint programı gibi programlarla yapay olarak sing hazırlayabilirsiniz. Bu programlarla yapılan singlere ise çoğunlukla hileli sing deniyor.




Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica