Twitter takip listesi gizleme

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook'ta oldukça işimize yarayan arkadaş gizleme ayarı gibi bir ayar maalesef twitter'da yok. Bunun yerine tweetleri gizleme var ve bu ayar yapıldığında dışardan bir kişi ne takip ettiğiniz kişileri görebilir ne de sizi takip edenleri. Fakat siz bu ayarı yaptıktan sonra kişi size davet gönderir ve kabul ederseniz listenizde olan herkes takip listenizi görüntüleyebilir. Eğer twitter'da tweet gizleme ayarı yapmadıysanız "takip edilen" ve "takipçi" listesi herkese açık bir şekilde görüntülenebilir.

Twitter takip ettiklerini gizleme veya twitter takip edenleri gizleme ayarı yapmak istiyorsanız başta da belirttiğimiz gibi bu ayarı sadece tweetlerinizi gizleyip sizi takip etmeyenlere karşı yapabilirsiniz. Eğer bir kullanıcıyı yasaklarsanız yani twitter kişi engelleme işlemi yaparsanız o kişi yine takip ettiğiniz kişileri ve sizi takip edenleri görebilir. Eğer tweet gizleme ayarı yapmak istiyorsanız buraya bakabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica