Twitter şifresini unuttum ne yapabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Eğer twitter şifrenizi unuttuysanız twitter'a girip "şifreni mi unuttun" linkine tıklayın. "E-posta adresini veya telefon numaranı gir" yazan yerin altına e-posta adresinizi veya twitter'a telefon numaranızı verdiyseniz telefon numaranızı yazıp "gönder"diyebilirsiniz.



Ya da "kullanıcı adını gir"in altında kullanıcı adınızı girip "gönder" diyip e-mail adresinize parola sıfırlama linki gelmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca "kullanıcı adını gir" kısmını twitter e-mailinizi hatırlamamanız durumunda da kullanabilirsiniz. Bu durumda kullanıcı adınızı girip gönder dediğinizde size ait e-mail adreslerini tek tek kontrol eder ve doğru e-mailini bulup şifre sıfırlama linkine tıklayarak yeni twitter şifresi belirleyebilirsiniz. 

Eğer mail adresinizin de şifresini hatırlamıyorsanız e-posta şifresi unutma konusuna göz atabilirsiniz. Facebook şifre unutma konusuna ise buradan ulaşabilirsiniz.


Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica