Facebook sayfa linki değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

Eğer facebook'ta profil linki değiştirmek konusunda olduğu gibi yöneticisi olduğunuz sayfaların da linkini değiştirmek isterseniz öncelikle buraya giriniz. Değiştirmek istediğiniz sayfanızı seçip ilerliyorsunuz. Talimatlara uyup sayfa linkinizi değiştiriyorsunuz. Eğer aynı linkte sayfa varsa yeni bir sayfa ismi kullanmanız gerekecek. Mesela facebook.com/x şeklinde bir sayfa varsa siz de facebook.com/x şeklinde yapamazsınız sayfanızı.

Bir de facebook sayfa linki değiştirme ekranına ilk geldiğinizde eğer ki "kullanıcı adını belirlemeden önce, hesabını doğrulamalısın" uyarısı geliyorsa bu durumda facebooka kayıtlı cep telefonunuz olması gerekir.



Facebook'a telefonumu vereceğim diyorsanız talimatlara uyup numaranızı onaylattıktan sonra tekrar aynı ekrana gelip facebook sayfa linki değiştirme işleminizi yapabilirsiniz. Facebook'ta sayfa linkinizin sayfa ismiyle uyumlu olması sayfanızın kalitesini etkiler. Özellikle marka yöneticileri bu konuya dikkat etmektedirler.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica