Twitter'da engellendiğimi nasıl anlarım?

Sponsorlu Bağlantılar

Twitter'da kimler tarafından engellendiğinizi öğrenmek isteyebilirsiniz. Bunun basit bir yöntemi var fakat sizi engelleyen herkesi gösteren bir liste yoktur. Yapabileceğiniz tek şey engellediğini düşündüğünüz kişinin profiline gidip test etmektir. Twitter'da engellendiğini öğrenmenin yolu şöyledir;
Bir kişinin profiline girersiniz ve takip et butonuna tıklarsınız. Eğer takibe alabiliyorsanız ya da kişi halen takip listenizde durmaya devam ediyorsa sizi engellemediğini gösterir bu. Fakat takip et butonu aktif ve tıkladığınızda "kullanıcının isteği üzerine bu hesabı takip etmen engellenmiştir" diyorsa demektir ki sizi engellemiştir. Bu şekilde sizi twitter'dan engelleyenleri öğrenebilirsiniz. Daha önce listenizde olan bir kişi takip listenizden çıkmışsa eğer yine aynı şekilde takip et butonuna tıklamadan sizi engellediğini anlayabilirsiniz.

Twitter'da sizi engelleyenlerin profillerini ve yazdıklarını görebilirsiniz. Sizi engelleyenler de bu bilgileri görebilirler. Fakat iletişime geçemezsiniz. İletişime geçmeniz için engelin kaldırılması gerekir.

Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum:

  1. twitter'fotoğraflar görünmüyor bide profil fotoğrafları nedeni nedir?

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica