Ümraniye yeni işkur binası nerede?

Sponsorlu Bağlantılar

Daha önce Ümraniye'de çarşı taraflarında olan işkur Alemdağ Caddesine taşındı. Eski yerine gidenler İşkur'un taşındığı bilgisini görüyorlar kapıdaki notta. Yeni işkur binasının adresi şöyle; Alemdağ caddesi no:372 Ümraniye/İstanbul.

Eğer eski işkur binası taraflarındaysanız ve yeni işkur binasına gidecekseniz Sütçü İmam Caddesi güzargahından devam edip Mithatpaşa Caddesi yönüne devam edeceksiniz. Yani Alemdağ caddesinin ters istikametinden gideceksiniz. Dudullu, Sarıgazi, Çamlık yazan herhangi bir otobüse Mithatpaşa durağında ineceksiniz. Durağın karşısındaki sokağa geçip Alemdağ Caddesi'ne geçeceksiniz. Alemdağ Caddesi'ne girdiğinizde ise apartman numaralarını takip ederek rahatlıkla ulaşabilirsiniz 372 numaraya.

Dudullu, Sarıgazi, Çekmeköy yönünden gelenler ise Çakmak köprüsünü geçtikten sonra ikinci durak olan Alemdağ Caddesi durağında inip geriye doğru yürüdüklerinde işkur binasını görecekler.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica